Tomáš Levý
-
30.10.2014
Mladé biokuřátko, vanilková kaše, chřest, omáčka z ryzlinku
Tomáš levý(1 porce) Mladé biokuřátko 400 g mladého kuřátka ze Štěpánovska větvička rozmarýnu a tymiánu sůl pepř Kuřátko ochuťte solí a pepřem, zavakuujte s tymiánem a rozmarýnem a připravujte 50 minut sous vide při teplotě 75 °C. Pak opečte v...
-
30.10.2014
Pečený kančí hřbet, vlažný salát z čočky beluga, pyré z mrkve, květák
Tomáš Levý(1 porce) Pečený kančí hřbet 200 g kančího hřbetu Windsor s kostí snítka tymiánu snítka rozmarýnu sůl pepř Hřbet ochuťte solí a pepřem, zprudka opečte na olivovém oleji s tymiánem a rozmarýnem. Pak maso 6 minut pečte při 180...
-
16.6.2014
Variace z divoké kachny, hříbková nádivka
Tomáš LevýVariace z divoké kachny 4 celé divoké kachny 150 g kachního sádla 2 snítky rozmarýnu 20 ml olivového oleje sůl Maldon pepř Hříbková nádivka 200 g bílého chleba 40 g čerstvých hříbků 40 g šalotky 1 snítka tymiánu 20...
-
16.6.2014
Zauzený pohořelický sumec, houbový kuskus
Tomáš LevýZauzený pohořelický sumec 600 g fi letů ze sumce 8 g mořské hrubozrnné soli 8 g cukru 30 g másla 20 ml olivového oleje Houbový kuskus 320 g kuskusu 40 g křemenáčů 40 g hříbků 30 g šalotky 300...