Štítek "My Culinary Circle"
-
Tomáš Kalina | 17.5.2016
Thomas Bühner
la vieTomáši, jak ses dostal k vaření? Když se rozhodovalo o tom, čím budu, byl jsem na testu, z kterého vyplynulo, že bych mohl být sedlák, pekař nebo kuchař. Sedlákem jsem být nechtěl, pekařem také ne, protože tam se musí...
-
Lukáš Vegricht | 14.4.2016
EL CELLER DE CAN ROCA
Špatné místo? Ani nevím, kolikrát už jsem tuhle výmluvu slyšel. Zapomeňte, nic takového neexistuje! Pokud jste měli štěstí a možnost navštívit restauraci El Celler de Can Roca, jistě mi dáte za pravdu. Možná jsem začal trochu zostra, tak mi...
-
Lukáš Vegricht | 4.6.2015
MUGARITZ
Gastronomický svět bez hranicVýlet do San Sebastianu je snem každého člověka, který se zajímá o gastronomii. Město ležící na pobřeží Atlantiku v autonomní oblasti Baskicko v severním Španělsku láká každoročně řady gastroturistů z celého světa. Nejprve vás uchvátí svou historií a kouzelným...
-
Tomáš Kalina | 3.6.2014
Grant Achatz
restaurace AlineaCestu do Aliney jsem si skoro vymodlil. Už pěknou dobu jsem velkým obdivovatelem Granta Achatze. Nejdříve jsem před několika lety v NYC objevil a prolistoval kuchařku Alinea a poté jsem na YouTube shlédnul video „24 Hours at Alinea“ a...