Štítek "mušle sv. Jakuba"
-
Lukáš Vegricht | 20.6.2018
Jens Rittmeyer, restaurace N°4
Nordicko-Německá gastronomieDalší povedený workshop z repertoáru Makro Akademie. Tentokrát jsme mohli nakouknout pod pokličku šéfkuchaře Jense Rittmeyera. Jens přivezl do Prahy jídla z restaurace N°4, která je součástí hotelu Navigare v německém Hamburku. Restaurace má michelinskou hvězdu a v hotelu najdete také klasickou...
-
8.10.2014
Ústřice, humři i domácí těstoviny
Štemberk Food Festival 2014První víkend v červnu byl v Brně zasvěcený dobrému jídlu. Na hrad Špilberk opět dorazilo to nejlepší nejen z regionu – luxusní restaurace s vybranou nabídkou, ale i výrobci domácích paštik. Ovšem nejen proto se třetí ročník Špilberk Food...
-
Lukáš Vegricht | 9.6.2014
Mušle tataki, květákové pyré a miso
Stephen SenewiratneMušle svatého Jakuba 8 očištěných mušlí svatého Jakuba 1 lžíce mletého černého pepře 1 lžíce pražených a drcených černých a bílých sezamových semínek 1 lžíce citronové kůry máslo na opékání, sůl Smíchejte pepř, sezamová semínka a citronovou kůru. Mušle...
-
9.2.2014
Losos, mušle sv. Jakuba, pomelo ceviche s medovým popcornem
Paul Day : Sansho
-
9.10.2013
Mušle sv. Jakuba a chobotnice, brokolice, brokolicové pyré a pěna ponzu
Petr Fučík : KOISHI – fish & sushi restaurant
-
Lukáš Vegricht | 15.5.2013
Mušle sv. Jakuba a gazpacho ze zelených jablek
Jan PunčochářDalší jedinečný počin z kulinářské dílny Jana Punčocháře který se s vámi podělí o své recepty z jídelního lístku ikonické restaurace Le Terroir. Každé jídlo je zde zážitkem který vás vtáhne do světa nejvyšší gastronomie plné bezkonkurenčních kombinací ingrediencí...
-
8.5.2013
Mušle sv. Jakuba, tuřínek, takara mirin, saké, wasabi vzduch, zázvorové želé
Jiří Nosek : Zdenek’s Oyster Bar
-
Lukáš Vegricht | 10.9.2012
Okurková polévka s cevichem z mušlí sv. Jakuba
Miroslav GruszMiroslav Grusz se pohodlně usadil na vrcholu české gastronomické scény a společně se svým týmem neustále ohromuje své hosty v hotelové restauraci Lichfield. I nás opět překvapil, tentokrát svým menu inspirovaným jahodami a okurkou. Tyto dvě suroviny se pod...