Miroslav Grusz
-
9.6.2014
Grilovaná chobotnice s cizrnovým pyré a Datterino rajčaty
Miroslav Grusz : Aromi
-
9.5.2013
Dýňové soufflé s tasmánským černým pepřem, mátou a rumovou zmrzlinou
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel
-
8.1.2013
Brzlík s hříbkovou krustou a kdoulovým kompotem
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel
-
Lukáš Vegricht | 10.9.2012
Okurková polévka s cevichem z mušlí sv. Jakuba
Miroslav GruszMiroslav Grusz se pohodlně usadil na vrcholu české gastronomické scény a společně se svým týmem neustále ohromuje své hosty v hotelové restauraci Lichfield. I nás opět překvapil, tentokrát svým menu inspirovaným jahodami a okurkou. Tyto dvě suroviny se pod...