Štítek "main course"
-
Kateřina Makovská | 4.6.2014
Lanýžové menu s Grantem Jonesem
Grant Jones ve spolupráci s Janem Kaplanem sestavili v restaurantu Pavillon šest chodů provoněných lanýži. Oba jsou nadšenci fúze evropské a asijské kuchyně, experimentů i respektu k tradicím. I proto byla společná práce v brněnské restauraci pro oba gastronomické...
-
David Viktorin | 3.6.2014
David Viktorin
Borgo AgnesePři vytváření menu Beaujolais jsem chtěl klienty restaurace Borgo Agnese jasně a přímo zasáhnout a naservírovat jim pokrmy, které se budou vzájemně snoubit a doplňovat s mladými víny z Francie. Mým záměrem bylo vše odlehčit a razantně změnit. Nejvíce...
-
8.1.2013
Brzlík s hříbkovou krustou a kdoulovým kompotem
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel