Štítek "losos"
-
Lukáš Vegricht | 20.6.2018
Jens Rittmeyer, restaurace N°4
Nordicko-Německá gastronomieDalší povedený workshop z repertoáru Makro Akademie. Tentokrát jsme mohli nakouknout pod pokličku šéfkuchaře Jense Rittmeyera. Jens přivezl do Prahy jídla z restaurace N°4, která je součástí hotelu Navigare v německém Hamburku. Restaurace má michelinskou hvězdu a v hotelu najdete také klasickou...
-
Edita Zeit | 27.2.2018
QQ Asian Kitchen
dva šéfkuchaři v jedné kuchyniQQ otevřelo své dveře pro veřejnosti vloni v září. Datum zahajovací párty si pamatuju úplně přesně. Bylo to 23. září a pamatuji si to proto, že jsem se v ten den vdávala. Musím ale uznat, že jako důvod neúčasti...
-
9.10.2014
Losos & kaviár – miso karamel, šťáva z mladé kopřivy, chřest, shimeji, marinované cibulky
Petr Fučík : KOISHI fish & sushi restaurant
-
9.2.2014
Losos, mušle sv. Jakuba, pomelo ceviche s medovým popcornem
Paul Day : Sansho
-
9.2.2014
Uzený losos s karotkou a šťovíkem
Petr Hajný : Chagall’s Club Restaurant
-
Lukáš Vegricht | 10.5.2012
Z hlubin moře a oceánů
Milan SedlákZájem o čerstvé ryby a mořské živočichy rapidně vzrostl a také jejich výběr už není tak strohý, jak býval. Kvalitní suroviny z hlubin moří a oceánů jsou již dnes běžně k dostání na pultech našich obchodů. Poprosili jsme Milana...