Štítek "koláč"
-
Edita Zeit | 15.1.2018
Cukrář Skála
první pražská továrna na zákuskyLukáš Skála patří mezi absolutní špičku české cukrařiny. Má za sebou mnoho úspěchů v mezinárodních soutěžích, včetně zlaté medaile z cukrářské olympiády v Erfurtu. Působil v pražském hotelu Intercontinental a poslední dva roky jste mohli jeho pralinky i talířové dezerty ochutnat v belgické restauraci...
-
Lukáš Vegricht | 5.12.2014
Citronový koláč, lékořicová zmrzlina…
Marco Pilloni & Petr KuncDobrých cukrářů je dnes opravdu málo, ale to jsme probírali již v předešlém příspěvku. Jen připomínám, jestli jednoho máte, važte si ho. V opačném případě hledejte konzultaci profesionála, který může přinést do vašich dezertů novou energii. Stejně jako si...
-
Lukáš Vegricht | 9.11.2014
„Oops! Jsem předělal espreso crème brûlée tart“
Lukáš Vegricht(10 porcí) Espreso crème brûlée 250 g 31% smetany 250 g 3,5% mléka 50 g kávy espreso zredukované na 20 g 150 g žloutků 50 g cukru muscovado Cukr demerara na karamelovou krustu Smetanu s mlékem přiveďte k varu,...