Štítek "Jan Kaplan"
-
31.10.2014
Uzená křepelka ze Štěpánovska, zelený chřest a černý olivový olej
Jan Kaplan(4 porce) Marináda na 4 křepelky 1 litr vody 150 g hnědého cukru 300 g mořské soli 5 celých hřebíčků 10 kuliček celého černého pepře 6 kuliček jalovce 9 g růžové soli Sel Rose 3 větvičky tymiánu 2 stroužky...
-
31.10.2014
Salát z jeleního jazyka, ředkviček, gelu wasabi a dresinku z mandarinky a zázvoru
Jan Kaplan(4 porce) Jelení jazyky Windsor Svařte 2 bobkové listy, 10 kuliček jalovce a 10 kuliček černého pepře v litru vody a přidejte 100 g hrubé soli. Vytvoříte tak desetiprocentní solný roztok. 1 kg jazyků marinujte v roztoku 24 hodin,...
-
Kateřina Makovská | 4.6.2014
Lanýžové menu s Grantem Jonesem
Grant Jones ve spolupráci s Janem Kaplanem sestavili v restaurantu Pavillon šest chodů provoněných lanýži. Oba jsou nadšenci fúze evropské a asijské kuchyně, experimentů i respektu k tradicím. I proto byla společná práce v brněnské restauraci pro oba gastronomické...