Štítek "dýně"
-
Lukáš Vegricht | 27.12.2017
elBarri
4. částJak vnímáte změny, kterými prošel kuchařský svět, rozpor mezi tradiční a moderní kuchyní? Myslíte, že tradiční postupy jsou na ústupu, když vezmete v potaz, kolik technických vymožeností dnes mají kuchaři k dispozici? Tohle je další příklad, kdy můžeme mluvit ve stejné...
-
Edita Zeit | 14.12.2017
Sia
asijský koncept, který Praha ještě nevidělaKdyž šéfkuchař Jiří Štift odešel po delším působení z hotelu Mandarin Oriental Prague, všechny samozřejmě zajímalo, kam ho jeho kuchařská cesta zavede příště. Brzy se v kuloárech začalo šeptat o obřím asijském konceptu, který bude mít na svědomí právě on. Světe...
-
12.6.2014
Salát s kozím sýrem
Petr KuncVařil pro britskou královnu Alžbětu, Eltona Johna i v restauraci Hestona Blumenthala v Londýně. Je mladý, kreativní a vaření je pro něj největší životní vášní. Posledních 14 let opravdu nezahálel a podíval se do mnoha britských michelinských restaurací. V...
-
Milan Ballík | 4.10.2013
Sebastiano Spriveri
jednoduchá krása sicilských dobrotPokračováním sympatické tradice ukázek přísně regionálních kuchyní Itálie v pražském hotelu Four Seasons byly na jaře konané Sicilské dny. Poté, kdy se Praze představil Cesare Giaccone s jídly Piemontu, předvedl svá kouzla u sporáku Alberto Bettini ze Savigna. Rodinné...
-
9.5.2013
Dýňové soufflé s tasmánským černým pepřem, mátou a rumovou zmrzlinou
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel
-
8.1.2013
Pečená kachní foie gras s marinovanou dýní a pěnou z tonka fazolí
Roman Paulus : Alcron : Radisson Blu Alcron Hotel