Štítek "Culinary 7"
-
Ondřej Červenka | 15.10.2013
Kiwi Tini
1/2 čerstvého sladkého jablka 1 celé zralé kiwi 1/2 citronu 100 ml domácího hroznového moštu 20 ml Cointreau 50 ml vodky Sobieski Půlku čerstvého jablka rozdrťte v šejkru, přidejte zralé kiwi a vše dobře podrťte. Přidejte půlku vymačkaného citronu,...
-
9.10.2013
Mušle sv. Jakuba a chobotnice, brokolice, brokolicové pyré a pěna ponzu
Petr Fučík : KOISHI – fish & sushi restaurant
-
9.10.2013
Rare hovězí salát, pečená rýže a thajské bylinky
Paul Day : Sansho
-
Kateřina Hylová a Lukáš Vegricht | 5.10.2013
Michel del Burgo
Michel del Burgo, rodák z francouzského Carcassonnu, je držitelem prestižních tří hvězdiček Michelin. Tohoto ocenění dosáhla pod jeho vedením restaurace L’Atelier de Joël Robuchon v Hongkongu, která se v roce 2010 stala 53. Nejlepší restaurací světa podle každoročně sestavovaného...
-
Pavel Bidlo a Lukáš Vegricht | 28.9.2013
Večeře s…
Jasef SedloňKdyž se lidí, kteří se zabývají muzikou, zeptáte na Josefa Sedloně, většina z nich o něm s respektem řekne, „je to chodící hudební encyklopedie“. Pro ty, kteří ho neznají z vln pražského Radia 1 lze pouze dodat, že Josef...
-
Lukáš Vegricht | 15.1.2013
Metamorfóza malin
V České republice nikdo nereprezentuje výraz techno-emociální kuchyně lépe než Stephen Senewiratne. Jako jeden z mála kuchařů u nás vás vezme na dobrodružnou cestu na tajuplný ostrov techno-emociální kuchyně a nabídne objevnou exkurzi, která se bude ucházet o pozornost...